Over ons

Ispezione BV heeft als doel brandveiligheid onpartijdig en vakbekwaam te beoordelen. Om dit doel te bereiken, worden de principes uit de ISO/IEC17020 gehandhaafd. Om te waarborgen dat de principes worden afgedekt, hanteert Ispezione BV een managementsysteem dat continue wordt gemonitord. Een middel dat Ispezione BV hiervoor inzet is het uitvoeren van audits. De audits wijzen uit of het systeem functioneert en of alle principes uit de norm worden afgedekt. Voortvloeiend worden de tekortkomingen middels de 4O-methodiek opgelost.


Th. Fransen, Algemeen directeur Ispezione BV

  • Brandveiligheidinstallaties
  • Ontruimingsinstallaties
  • Sprinklerinstallaties
  • Uitgangspuntendocumenten PGS
  • Droogtesten met rook van Deluge volgens NFPA
  • 3D Scans van PGS29 opslagtanks
  • 3D Scans van complete installaties

Ispezione BV groeit hard, heel hard. Om deze reden hebben we in April 2018 onze intrek genomen op onze prachtige nieuwe locatie.


Naast alle mogelijkheden om te doen wat we willen doen, kijkend naar onze focus en toekomst, zien we dat we betrokken worden bij mooie opdrachten. Dit mede doordat we ons temidden van de industrie hebben gevestigd.


Niet voor niets hebben we onszelf gespecialiseerd in industriele inspecties, wat niet weg neemt dat we het inspecteren van een hotel, zorginstelling, vakantiewoningen of kantoorgebouw

niet zouden willen uitvoeren. Het tegendeel is waar.

Ontmoet ons

Aangesloten bij VBE

Al onze inspecteurs zijn aangesloten bij de Vereniging Brandveiligheid Experts, waarmee we steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en kennis in de markt. Autonoom of samen met VBE bezoeken we leveranciers van installaties en geven we gevraagd en ongevraagd commentaar op eventuele risico's welke we zien ontstaan door nieuwe ontwikkelingen.

We zijn onafhankelijk en niet aangesloten bij een brancheorganisatie

Want we geloven daar niet in. Natuurlijk is het belangrijk om te harmoniseren en blijven de kwaliteit van ons werk te toetsen en te bewaken maar daarvoor hoeven we niet lid te zijn van een branchorganisatie die ongewild de inspecties duurder maakt voor de opdrachtgevers.

Onze specialisaties

1

2

3

Inspecties Brandveiligheid

Droog inspecties met Rook van Deluge sprinkler systemen

3D inspecties van installaties met software

Copyright @ All Rights Reserved Ispezione BV / KvK: 69 44 67 76 /  BTW: NL857877616B01