Directie verklaring

Onpartijdig en vakbekwaam

Ispezione BV heeft als doel om brandveiligheid onpartijdig en vakbekwaam te beoordelen. Om dit doel te bereiken, worden de principes uit de ISO/IEC17020 gehandhaafd. Om te waarborgen dat de principes worden afgedekt, hanteert Ispezione BV een managementsysteem dat contant wordt gemonitord. Een middel dat Ispezione BV hiervoor inzet is het uitvoeren van audits. De audits wijzen uit of het systeem functioneert en of alle principes uit de norm worden afgedekt. Voortvloeiend worden de tekortkomingen middels de 4 O methodiek opgelost.
Persoonlijke note:


Mensen en organisaties worden gevormd door wat zij meemaken.

Persoonlijk is mijn drijfveer om taken en opdrachten uit te voeren op een effectieve en integere manier. Niets is zo menselijk als fouten maken en daar houden we in ons managementsysteem dan ook altijd rekening mee.

Onze opdrachtgevers hebben ten alle tijden de beschikking over een klantportaal waarin zij hun eigen documenten en gegevens kunnen inzien en indien wenselijk kunnen downloaden.  Deze omgeving is met een toegangscode beveiligd.


Uiteraard voldoet Ispezione BV volledig aan de AVG regelgeving en hebben we hiervoor een protocol opgesteld.  Wilt u ons beleid hiertoe inzien dan kunt u deze opvragen door hier te klikken.Th. Fransen, algemeen

directeur Ispezione BV

Copyright @ All Rights Reserved Ispezione BV / KvK: 69 44 67 76 /  BTW: NL857877616B01